Bygging av nettsteder: 50 grunnleggende funksjoner (2023)

Realizzazione siti web: 50 caratteristiche fondamentali (1)

IRealisering av nettsteder, spesielt hvis bedrifter eller i alle fall relatert til virksomhet, må noen grunnleggende egenskaper tas i betraktning som aldri bør undervurderes.

Dette er interne dielementer og derfor nært knyttet tilOpprettelse av nettstedetfor eksempel strukturen på siden, eller ekstern som den kan væreValg av hosting.

For å forstå hvilke de er, gir det oss en interessant infografikk som lar deg analysere punkt ved å punktUtvikling av et nettsted.

Nettstedsstruktur

Vanligvis refererer vi til deler avStruktur av et nettstedgjennom termer på engelsk somOverskrift,over brettet,bunntekstsom, i tillegg til å ha en tilsvarende på italiensk hvis vi vil, beskriver nøyaktig noen områder som har en spesiell betydning.

Under 'Optimalisering av et nettstedDet anbefales å analysere dem for å utvikle og ta i bruk løsninger som klarer å forbedre nettstedet i sin helhet for å jakte fordeler begge iSEO -optikkbegge når det gjelderBrukererfaring.

Så la oss analysere disse egenskapene for å beskrive hva som er elementene som alle nett skal ha.

Hvis du vil forbedre ytelsen til nettstedet ditt, velger dudedikert hosting.Kvalitetstjenesten som lar deg administrere nettplassen med enkelheten i hostingen og garantien for en serverressurser!

Heading eller header

Den øvre delen av en webside, også kaltOverskrift, må forstå minst syv viktige egenskaper slik at den er funksjonell, nyttig og derfor godt strukturert.

Realizzazione siti web: 50 caratteristiche fondamentali (2)

 • Domenenavn: Selv om det ikke gjør strukturen på siden, er det like noe avgjørende for suksessen til et nettsted, og det er derfor aktuelt å avgi bevis.Den første grunnleggende funksjonen er at domenet er å huske.Generelt inneholder det firmanavnet eller et merke, et produkt eller en tjeneste som identifiserer virksomheten.
 • Firmalogo:Dette er det første elementet vi vanligvis finner i overskriften, og som aldri skal mangle.Det er passendeLag en logoSom perfekt identifiserer din egen hovedsakelig originale måte å bli husket av kunder.
 • Slagord: En kort melding som inneholder det selskapet foreslår direkte.
 • Firmaets telefonnummer: Det må helt sikkert være til stede på nettstedet, mye bedre hvis det vises på skjermen under firmalogoen.
 • Oppfordring til handling: Interaktiv knapp som også kan blomstre til telefonnummeret for å gi muligheten til å ringe uten å skrive nummeret på mobiltelefonen eller firmaets telefon.Alternativt kan den invitere en bestemt handling som vi er mest interessert og for å starte en konvertering.
 • Navigasjonsmeny: Det er en av de viktigste delene av nettstedet.Det må struktureres nøye og uten å overlate noe til saken som respekterer innholdstreet.Koblingene må være til stede på alle hovedsidene på nettstedet i rekkefølge av betydning fra hjemmesiden.Dette lar deg raskt få tilgang til delene av nettstedet på en enkel og umiddelbar måte.
 • Brødsmule: bokstavelig talt oversatt som mbrødsmuler, representerer den hierarkiske banen til websiden på hele nettstedet (se bildet i infografien).En liten seksjon eller en enkelt side tillater også passering til en makrokategori.Tilstedeværelsen av disse koblingene forenkler navigasjon til besøkende, men også og fremfor alt til søkemotorer.

Synlig innhold eller over brettet

I mellomtiden en avklaring:Over brettet, hva betyr det?Etter dette begrepet er den delen av websiden ment å vises i nettleseren uten å måtte gli vertikalt med musehjulet eller med den vertikale stangen til høyre.

Det er åpenbart veldig viktig fordi det inkluderer innholdet som erumiddelbart synliguten noen form for videre drift av besøkende.

Realizzazione siti web: 50 caratteristiche fondamentali (3)

Spesifikt er egenskapene som ikke kan mangle i det synlige innholdet på en webside og som følgelig øker kvaliteten,:

 • Skyv av bilder: Inneholder en grafisk presentasjon av de beste produktene, av tjenestene som skal fremheves, som ganske enkelt er nye, til stede i portalen. Dette gjelder derfor selv om selskapet leverer tjenester og ikke selger fysiske produkter.
 • Firmainformasjon: Adresse, by og provins gjør selskapet enkelt å lokalisere som derfor kan nås større på sin fysiske beliggenhet, spesielt av de som bor i samme by.Det kan også være interessant å legge til GPS -koordinatene i tilfelle ruten ikke er lett tilgjengelig i navigasjonssystemer eller på Google Maps.Dette er en avgjørende egenskaper for nettstedet til et overnattingsanlegg: våningshus, hotell, restaurant.
 • Attester og anmeldelser: Jeg vil lese meninger fra andre kunder, spesielt hvis positive er synonymt med stor sikkerhet og vil øke påliteligheten til selskapet og dets SiteOnline.

Ikke -synlig innhold eller under brettet

Ligger mellom den synlige delen og den siste delen, området på stedetUnder brettetDet er like grunnleggende med tanke på at det vil inneholde mer nyttig informasjon for å styrke bildet som det samme selskapet vil gi kundene gjennom plattformen.

Realizzazione siti web: 50 caratteristiche fondamentali (4)

Elementene som må settes inn på en webside og kan se ut til å være brettet er:

 • Bedriftsegenskaper: Kort beskrivelse av forskjellige styrker angående selskapet, dets beste produkter og tjenester eller nyheter om virksomheten.
 • Kvalitetsinnhold: Styrker konseptene som er til stede i teksten knyttet til bedriftens egenskaper og forsterker dem.Som fremhevet, må det skrives hovedsakelig for brukeren og deretter for søkemotoren fordi det er nødvendig å stimulere nysgjerrigheten til de som surfe første gang på det nettstedet.
 • Intern lenke: De tar på seg funksjonen å flytte til de viktige sidene på nettstedet, for eksempel FAQ eller Servicesenteret.

Betaling av side eller bunntekst

Med begrepetBunntekst, vi mener den siste delen av en webside der mer informasjon om selskapet er lagt inn.Vanligvis er det data for kontakter, tidspunkter, et kort sammendrag av menyen, lenker til sosiale nettverk, en liten form for å abonnere på nyhetsbrevet.

Realizzazione siti web: 50 caratteristiche fondamentali (5)

La oss se i detalj hva er denne informasjonen at det er aktuelt å legge inn bunnteksten:

 • Kontaktkontaktinformasjon: Bruk en liste over verktøy som lar deg kontakte selskapet direkte, spesielt personalet som tar for seg å gi kundesvar.Rett enkelt angi hovedfirmaets data: adresse, telefon, e -post.
 • Timer og åpningsdager: Tabell eller enkel liste som det er mulig å vite når selskapet er i drift og kan kontaktes live for å få all slags informasjon.
 • Sosiale forbindelser: Enkle lenker, vanligvis på referanseikonene til de forskjellige sosiale nettverkene, som lar deg se selskapets profiler.
 • Live assistanse: Direkte kontakt (i sanntid) med assistanseteamet som vil ha oppgaven med å gi alle svarene på de forskjellige spørsmålene som kan stilles av kunder eller enkle besøkende som skal forvandles til kunder.
 • Nyhetsbrev abonnement: Grunnleggende funksjon som hvert nettsted som vedtar en e -postmarkedsføringsstrategi bør inneholde på nettstedet.Det gjør at kontakten kan utføre på en enkel måte registreringen i nyhetsbrevtjenesten og selskapet for å kunne forbedre kampanjene sineepost markedsføring.
 • Navigasjonsmeny: Antar den samme funksjonen som nettstedskartet og garanterer muligheten for å bytte fra den ene seksjonen til den andre av nettstedet, vanligvis hoveddelene.

Interne sider

Med interne sider mener vi alle de som absolutt er tilgjengelige fra hovedmenyen, og som beskriver nøyaktig alt relatert til selskapet, tjenestene det tilbyr eller produktene det selger.

Vi må ikke undervurdere innsetting av en side som generelt er kjent somHvem vi erog en der det er enKontakt skjema.

Du kan utdype i bloggen vår hvordanLag en side som vi ereffektiv og funksjonell.

Realizzazione siti web: 50 caratteristiche fondamentali (6)

De essensielle elementene på disse sidene er:

 • Dataskjema: Spesifikk side som lar deg oppgi kundens data som ønsker mer informasjon om våre tjenester/produkter eller som må lage en assistansebillett.
 • Bruk av captcha: Uansett hvor det er et dataform, er det nødvendig å ta i bruk et minimum sikkerhetssystem for å unngå spam.Den mest kjente er definert captcha som er forkortelsen forHelt automatisert offentlig turing -test for å fortelle datamaskiner og mennesker fra hverandreOg som betyr "automatisk test for å skille datamaskiner fra mennesker".Vi snakker i det vesentlige om den klassiske sekvensen av rare karakterer som må settes inn før vi sender skjemadata.Alternativt er det mulig å ta i bruk den enkleste og siste tjenesten 0fferto av Google kaltRecaptcha.
 • Side hvem vi er eller om oss: Det virker overflødig å gjenta det, men alle nettsteder for selvopplevelse må nødvendigvis ha denne siden inne.Den må inneholde informasjon om bedriftspersonalet, forbedre effektiviteten og dets særegenheter, og sette oss, som de sier, også ansiktet, publisere bilder av hele teamet, spesifikke roller, sosiale lenker og kontakter.

Realizzazione siti web: 50 caratteristiche fondamentali (7)

 • Internt innhold: Annet innhold kan settes inn, relatert til ytterligere interne sider som du vil bevis for for eksempel med et format som ligner på det du ser på figuren.
 • Personvernregler: med ankomsten avCooke LawI dag er det mer hensiktsmessig å inkludere en personvernpolicy på nettstedet der alle måtene selskapet opererer på brukerens personvern er Raki ,.Vanligvis er det også en side med juridiske notater.
 • FAQ(Ofte stilte spørsmål)o Kunnskapsbase: Innenfor en netthandel eller et teknisk nettsted som kan være vår i forhold til vertssektoren, blir det viktig å gi brukerens klare indikasjoner på hvordan man løser et problem.Listen over de hyppigste spørsmålene kan effektivisere kundebehandlingsprosessen fordi kunden allerede finner på selskapets nettsted. Svaret på et spørsmål som kan være standard og som unngår å konsultere assistanseteamet.

Blogg

Vi snakker ikke omInnholdsmarkedsføringtilfeldig.I en riktig strategi forNettmarkedsføringDet er passende om ikke obligatorisk å vurdere ledelsen av en blogg.Enten du administrerer online shopping eller et enkelt firmeside, for å utvide og utdype problemene på nettstedet ditt, må du absolutt legge til en bloggseksjon og publisere nyttig innhold til brukerne dine.Du må gi svar og ikke tenke på søkemotoren.

Realizzazione siti web: 50 caratteristiche fondamentali (8)

Vatanges avgir kontaktene, styrker merkets identitet, øker konverteringene på nettet eller bare deler er hovedelementene som skal overbevise deg om å legge til dette verktøyet på nettstedet.Egenskapene inkluderer i bloggen er:

 • Forskningsfunksjon: tilbyr muligheten for å se etter et innlegg for nøkkelord i tittelen eller teksten.Nyttig spesielt når innholdet er mange, men fremfor alt fordi det hjelper brukeren å finne et svar.
 • Pulsantids sosial deling: Tillater deling av innholdet på kundeprofilen lar deg få synlighet gratis.Hvis nettstedet ditt er utviklet med WordPress, kan du lese våre råd om hvilketPlugins for å dele innholdDu må bruke.
 • Plass til kommentarer: Stimulerer brukeren til å delta fordi den lar deg uttrykke tankene dine om den artikkelen eller å kommentere andre brukernes tanker.Veldig interessant funksjon fordi det stimulerer lojalitet.
 • Sidavigasjonsstang: nyttig, men ikke uunnværlig. Street de mest populære artiklene, de relaterte artiklene, de siste artiklene som er lagt inn, en under meny eller sosiale referanser.

Andre egenskaper

Den estetiske stilen må være preget av noen spesifikke elementer som absolutt gjør nettstedet bedre.

Realizzazione siti web: 50 caratteristiche fondamentali (9)Det er absolutt nødvendig å evaluere følgende aspekter:

 • Gjenkjennelige lenker: Vi må gi koblingene en stil på en slik måte at den gjør den gjenkjennelig i teksten.Når det gjelder det motsatte, evaluerer den alt som en enkel tekst og har ikke muligheten for å utdype innhold som vi har utarbeidet på nettstedet.Videre mister vi hvor gode de interne koblingene også i SEO -perspektivet.
 • Lesbare tegn: Vi har allerede snakket i en annen artikkel avHvilken skrift å velgefor et nettsted.Det er overflødig å gjenta en liten lesbar font veier lesingen av innholdet vårt og inviterer besøkende til å forlate nettstedet.

Responsiv nettstedutvikling

Smarttelefontilbehør har allerede bestått skrivebordet, skal vi legge til mer?Hvis du ikke vil miste en skive besøk på nettstedet ditt i dag, er det viktig å evaluereRealisering av et nettstedat det i det minste ermottakelig.

Vi har allerede analysert mulige straffer i SEO -feltet på grunn av algoritmenGoogle MobileGeddon. Dette på den ene siden bruk av brukere, på den ene siden oppdateringene av den mest brukte søkemotorstyrken til å evaluere dette aspektet og akselerere oppdateringstidene hvis nettstedet ditt ikke ermobilvennlig.

Hvis du ikke vet hvordan du gjør eller fra hvilket punkt, kan du lese artikkelen vår omHvordan lage et mobilvennlig nettstedDet vil også like Google!

Realizzazione siti web: 50 caratteristiche fondamentali (10)

Hovedfunksjonene som skal tas i betraktning i løpet av fasen avwebdesignJeg er:

 • SITO Web Responsive: For som vi allerede har sagt, lar det deg se innholdet på nettstedet også på smarttelefoner, nettbrett eller andre mobile enheter.
 • Hamburger -meny: Ny type meny veldig populær på responsive nettsteder hovedsakelig fordi den ikke er inngripende og letter navigasjonen på nettstedet.

SEO -egenskaper

Dette er absolutt ikke setet for å gjenta hvor viktig det er å utvikle enSEO -aktivitetEtter publiseringen av et nettsted.For øyeblikket tar vi bare noen hovedaspekter som fremhevet også i infografien.

Realizzazione siti web: 50 caratteristiche fondamentali (11)

 • Sitemap Management: Aktiver umiddelbart et automatisk system for å lage sitemapet.På denne måten, selv med veksten av innhold, oppdateres alltid filen som gir Google presise indikasjoner på strukturen på nettstedet.
 • Styring av titler og meta tag: Også i dette tilfellet er det nødvendig å evaluere bruken av et system som tillater en enkel, direkte og øyeblikkelig måte å kunne oppdatere alle titlene på sidene, men også pårørendeMetabeskrivelse.
 • Strukturert og godt organisert url: Starter fra en riktig organisering av innholdet, strukturerer følgelig også de relative nettadressene.

Hosting og sikkerhet

Når vi tar vare på hosting, vil vi ha mange ting å si om denne grunnleggende funksjonen som det er nødvendig å evaluere muligens før du oppretter et nytt nettsted eller når du bestemmer deg for å oppdatere det.

Når som helst er det mulig å endre leverandør, spesielt etter å ha gjort følgende vurderinger som bare representerer noen av hovedaspektene.

Realizzazione siti web: 50 caratteristiche fondamentali (12)

Hvilken vert å velgeFor nettstedet ditt?I mellomtiden kan du vurdere følgende egenskaper:

 • Pålitelig og rask hosting: er hovedfunksjonene som må evalueres, og vi kan si selv de mest åpenbare.Velg en leverandør til stede i mange år på markedet og ga rådBeste vertstjenestefor behovene til nettstedet ditt.I det siste har mange kunder med viktige trafikkvolum valgt å overføre nettstedet sitt innen endedikert hosting: Enkelheten og styringen av delt hosting med garantien for en dedikerte serverressurser.
 • Sikkerhet: Spesielt når detSSL -sertifikatFor å kryptere kommunikasjon, men også for å innpode sikkerhet i kunden.De beste, de sikreste og til og med de dyreste er denSSL EV -sertifikater(Utvidet validering) og ta med merknadenGrønn barvises i nettleseren i nærheten av URL med alle nettsteddataene.
 • Automatisk sikkerhetskopi: Det er rett og slett uunnværligSikkerhetskopiere nettstedet.Så hvis hostingpakken ikke sørger for denne typen tjenester, er det absolutt nødvendig å kjøpe den til side.Vi snakker om sikkerhetskopi av sidene på nettstedet og databasen muligens på skyen med et automatisert system avCloud Backup.Resci for å unngå tap av alle data, men fremfor alt omsetning hvis vi er i nærvær av et nettsted som er utarbeidet for salg av produkter.Det er ubrukelig å snakke om skaden som blir påført hvis nettstedet representerer en inntektskilde og ikke bare er et utstillingsvindu på nettet.I en tjenesteProfesjonell hostingEt automatisert sikkerhetskopisystem er alltid inkludert.Evaluer deretter hovedfunksjonene i en hosting og baserer deg ikke bare på sultrezzoen din.Noen flere euro er investeringen for en trygg virksomhet!

Vi blir aldri lei av å gjenta det: Er du sikker på at du har en sikkerhetskopi av nettstedet ditt?AktivereCloud Backup5 GB med 20% rabatt ellerBe om gratis prøveperiode!

Tekniske krav

La oss vurdere de siste tekniske kravene før vi avslutter analysen.Dette er noen marginale funksjoner, men ikke mindre viktige som integrering avGoogle Analytics.

Realizzazione siti web: 50 caratteristiche fondamentali (13)

 • Bruk av en CMS(Content Management System): Vi vet alle nåWordPress o JoomlaOg vi vet hvor komfortable de er for å kunne administrere et godt strukturert nettsted.De er en del av DEICMS -familien, det vil si som lar deg endre, legge til og fjerne grafisk og tekstinnhold på et øyeblikkelig tid og uten behov for å ha spesielle tekniske ferdigheter.Med mengden informasjon for å administrere og med sannsynligheten for å måtte delegere ikke -teknisk delegasjon, er publiseringen av innhold, ved bruk av CMS nå praktisk talt en

Realizzazione siti web: 50 caratteristiche fondamentali (14)

 • Kompatibilitet med forskjellige nettlesere: garanterer at hvem som helst til å kunne se alle elementene på de forskjellige sidene på nettstedet riktig.En mulighet til ikke å bli undervurdert fordi det i dag ikke lenger er monopolet i en enkelt nettleser, og derfor kan vi ikke risikere å bringe brukere til nettstedet, og da vil de ikke kunne lese innholdet.
 • Google Analytics: er statistikksystemet som tilbys gratis av Google som lar deg se de som blar gjennom nettstedet. Sett opp mange andre nyttige data i analysefasen i en webmarkedsføringsstrategi.Det gir ingen mening å aktivere et nettsted og ikke kunne se hvem som besøker det, hvilke sider som leses, hva slags vei brukeren gjør før en konvertering og så videre.Å være et gratis verktøy, må det konfigureres selv om du ikke bruker øyeblikkelig.I mellomtiden vil data bli sporet som også vil være nyttige senere, i tilfelle styringen av nettstedet er betrodd spesialister eller sektorpersonell.
 • Google søkekonsoll: Tidligere kalt Webmaster Tools, er det det første verktøyet som hver SEO skal konconfig og derfor bruke til nettstedet sitt.Det gir mulighet for i dybdeanalysen på problemene som blir oppdaget av søkemotoren, på nøkkelordene som nettstedet vises i SERP, på indekseringstilstanden og mange andre funksjoner.Når det gjelder analyser, siden det er et verktøy som tilbys gratis av Google, anbefales det å konfigurere det selv om det ikke vil bli brukt.Det er absolutt nyttig for en profesjonell for analysen av nettstedet og å forstå dets helse.

Realizzazione siti web: 50 caratteristiche fondamentali (15)

Funksjoner å unngå

De tre siste funksjonene er de som absolutt skal unngås i opprettelsen av et nettsted.Dette er teknikker som ble brukt for flere år siden, da de var på mote eller ganske enkelt fordi teknologien som var tilgjengelig i det historiske øyeblikket.

Realizzazione siti web: 50 caratteristiche fondamentali (16)

 • Blits: Å sette inn animasjoner på nettstedet (hvis de virkelig er essensielle), bruk aldri Flash.En teknologi på Vogue for flere år siden som skaper enorme problemer når det gjelder brukeropplevelse, indeksering på søkemotorer, synlighet og lesbarhet av innhold på mobile enheter.
 • Bakgrunnsmusikk: Hvis ikke i veldig spesielle tilfeller, for eksempel den spesifikke selskapssektoren, må du aldri legge til bakgrunnsmusikk til nettstedet ditt.En annen teknikk som brukes på nettstedene på 90 -tallet eller begynnelsen av 2000 -tallet. Ingen grunn til å legge til noe annet.
 • Integrasjon med YouTube: Unngå å laste inn det forskjellige innholdet i videoformat direkte på serveren, nå er det YouTube som i tillegg til å være et sosiale medier, med alle fordelene som følger, sparer webplass og administrerer den mer umiddelbare og mer umiddelbare måten visning av enhver type av video.

Infografisk: Kjennetegn på et nettsted

I artikkelen foretrakk vi å dele den infografiske laget99 MedialabFor å fokusere individuelt forskjellige egenskaper og kunne kommentere dem fra tid til annen.

Vi unngår å publisere det helt, men det er tydeligvis mulig å se det ved å klikke på følgende bilde:

Konklusjoner

Her er de femti funksjonene delt på emnet som må være til stede på plattformen deres.

Relaterte artikler:

Søkesider og motorer: Introduksjon til SEO Lag en logo: Noen grunnleggende forslag Bilder for nettsteder: Nyttige tips for webdesigneren

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tuan Roob DDS

Last Updated: 26/12/2023

Views: 5909

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tuan Roob DDS

Birthday: 1999-11-20

Address: Suite 592 642 Pfannerstill Island, South Keila, LA 74970-3076

Phone: +9617721773649

Job: Marketing Producer

Hobby: Skydiving, Flag Football, Knitting, Running, Lego building, Hunting, Juggling

Introduction: My name is Tuan Roob DDS, I am a friendly, good, energetic, faithful, fantastic, gentle, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.