Tidenes mest bedårende Pokémon: vår rangering - Dexerto (2023)

Pokémon har noen av de mest bedårende karakterene i en videospillserie, fra Eevee til Shaymin, og stjeler hjertene til spillere over hele verden. Men hvaPokémoner det den søteste?

Pokémon-verdenen er full av forskjellige 'mon', og det er en spesiell type (eller to) for hver enkelt. Enten du leter etteren fyr slåss, en katt Pokémon, en hund ellerfantastisk synsk fyr, kan det være vanskelig å velge en favoritt.

Mens noen trenere prioriterer å ha kraftige skapninger som Charizard ellerLegendarer som RayquazaPå laget ditt er andre rett og slett ute etter de søteste Pokémonene, og når det er så mange å velge mellom, klandrer vi dem ikke!

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (1)Vi vet at neste Pokémon ikke blir som Animal Crossing, men de ser bedårende ut.

De 20 mest bedårende Pokémonene i Pokédex

Med nesten 900 Pokémon å velge mellom, har vi rangert de 20 søteste Pokémonene gjennom tidene, fra de originale 151 som Pikachu og Togepi, til Sobble fra Galar-regionen.

Er din favoritt på listen? La oss komme i gang:

20. Sylveon

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (2)Sylveon er favoritten til mange

De fleste av Eeveelusjonene som har dukket opp i Pokémon så langt gjør den bedårende Eevee til skapninger som er like søte og også mer "funksjonelle". Men en av dem fortjener en plass på listen vår: Sylveon. Den fe-type fanfavoritten har et vakkert pastellrosa fargevalg, og selv om noen kan bli skremt av hennes litt urovekkende utseende, elsker de fleste trenere denne generasjon 6-skjønnheten. I tillegg er fargevalget deres transflagget. Rett og slett perfekt.

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

19. Togepi

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (3)Togepi er en søt baby.

En av de mest gjenkjennelige Pokémonene for trenere som vokste opp med å se anime er Togepi. Denne bedårende skapningen var Mistys følgesvenn i over 200 episoder. Han er bokstavelig talt en baby i et eggeskall, så han er sannsynligvis supersøt. Selv deres utviklete former, Togetic og Togekiss, er ganske bedårende.

18. Bidoof

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (4)Denne søte beveren er en søt.

Bidoof har vært gjenstand for internett-memer i årevis, men det blir sakte anerkjent som en av de mest bedårende Pokémonene takket være opptredenen i New Pokémon Snap. Å se den beverlignende skapningen svømme rundt vannet, bygge demninger og tygge på svampaktig frukt varveldig sjarmerendeog bidro til å styrke statusen hennes som sertifisert skjønnhet.

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

17. Helioptile, en av de mest bedårende Pokémonene

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (5)Heliptile er søt

En av de merkeligste oppføringene på listen vår er Helioptile. Det er kanskje ikke en tradisjonelt "søt" Pokémon, men vi synes denne sjette generasjons øglen er helt bedårende. Ører? På hodet hans ser de sjarmerende ut, men de tjener også en hensikt, og fungerer som solcellepaneler for å generere energi til hans slående bevegelser.elektrisk type.

16. Munchlax

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (6)Snorlax sin pre-evolusjon er bedårende.

Den ruvende Snorlax har vært en fanfavoritt siden debuten i Pokémon Red and Blue, og er fortsatt et utrolig kraftig alternativ i mange spill, inkludert den populære Pokémon Go.Men i Gen IV ble den bedårende Munchlax introdusert som en baby Pokémon som utvikler seg til Snorlax når den når et godt vennskap.

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Denne lille mannen har bare én ting på hjertet, og det er mat. Min dyreånd.

15. Piplup

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (7)Piplup, den bedårende pingvinen som utvikler seg til en gangster.

Alle elsker pingviner, så det er bare passende at alle elsker Piplup! Denne fjerde generasjons starteren ser nesten ut som et barneleke med sitt myke blå fargevalg og lille nebbet, og selv om det blir en av de beste starterevolusjonene, Empoleon, vi er alltid fristet til å beholde Piplup akkurat som den er fordi det er en av de mest bedårende Pokémonene.

14.Shaymin

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (8)Denne arten av pinnsvinplanten er en av de vakreste.

Legendarer kan være fraværende på denne listen på grunn av deres voldsomme natur, men det er mange bedårende mytiske skapninger, og Shaymin er en av dem. Mens både den jordiske og den himmelske formen er ønskelig, er det den pinnsvin-inspirerte jordformen som virkelig tar kaken . Hvordan kunne noen motstå det søte lille ansiktet og blomstene som vokser ut av ryggen når den er glad?

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

13. Squirtle

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (9)La oss roe ned.

Alle de originale Kanto-starterne er verdig begrepet "bedårende", men vi synes Squirtle er enda mer bedårende enn Charmander og Bulbasaur.

Denne skilpaddeinspirerte skapningen gjemmer seg inni skallet når den føler seg truet og har et av de mest gjenkjennelige skrikene. Selv når den prøver å være kul som et solbrillemedlem i Squirtle Squad-gjengen, mislykkes den fordi den er for mye. sjarmerende.

Abonner på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene om e-sport, spill og mer.

12. Rockruff

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (10)Rockruff ser tøff ut, men han er bedårende.

Mange av de søteste Pokémonene er basert på valper, og Rockruff er definitivt blant de beste. Han har levd med mennesker siden antikken og vil alltid vende tilbake til eieren sin når han kjenner duften hans. Det er det du kaller en god gutt. Bare Don' t utvikle den hvis du vil beholde dens søte faktor, ettersom Lycanroc i midnattsform er en av de skumleste Pokémonene du noensinne vil møte.

11. Jigglypuff

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (11)Mens jeg synger, for å mimire.

Den syngende Pokémon kjent som Jigglypuff har lenge vært det uoffisielle ansiktet til "søt og bedårende" i Pokémon-serien, og dukket opp på alle slags varer som t-skjorter og telefondeksler. Nyere Pokémon kan ha presset den nedover listen i løpet av de siste to tiårene, men den holdt seg nesten på en plass i topp 10, mest på grunn av den bedårende hårtotten på hodet.

10. Chimchar

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (12)Ildapen er også bedårende

Hvordan kunne du motstå det frekke ansiktet? Chimchar debuterte i Gen IV som en Fire-type starter og tok umiddelbart trenere verden rundt med storm.

9. Phanpy

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (13)Denne bedårende elefanten vil vinne deg over.

Elefanter er et av de mest majestetiske dyrene i verden, men når de er unge, er de også en av de søteste, så det er ingen overraskelse at en Pokémon basert på en elefantunge dukker opp på denne listen.

8. Sobble

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (14)Med det lille ansiktet kan du ikke nekte for at han er pen.

Da Galar-regionens startere ble avslørt foran Pokémon Sword and Shield, var den åpenbare fremtredenen for elskere av alt søtt definitivt emo-ungen, Sobble. Den definerende egenskapen til denne PokémonenvanntypeHan bryter sammen gråtende hver gang han er redd, og alle vil gi ham en klem, hvis du finner ham, siden Sobble også blir usynlig når han er våt.

7. Togedemaru

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (15)Togedemaru er rund og søt

Det er bare en søt liten ball, vi kan ikke si noe mer.

6. Mew

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (16)Den mest bedårende legendariske, uten diskusjon

Han har vært en fanfavoritt siden første generasjon. DNAet til alle Pokémon går i blodet hans, og han tok tydeligvis med seg mange bedårende gener.

5. Pikachu

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (17)Det mest synlige ansiktet til Pokémon er også et av de mest bedårende

Det er en grunn til at Pikachu har blitt et av de mest gjenkjennelige kjæledyrene i verden. Han er så søt!

Enten den vises sammen med Ash i Pokémon-animeen, øverst på ønskelisten din i spillene, eller på den siste varen, er det ingen tvil om at Pikachu er en av tidenes søteste Pokémon. .

4. Litleo

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (18)Denne løveungen er en av de mest bedårende Pokémonene

Selv om flertallettyper brannDe er kraftige og imponerende vesener, det er fortsatt noen søte Pokémon i denne kategorien, og ingen av dem er søtere enn Litleo. Før han ble den elegante Pyroar, er denne løveungen en av de mest bedårende skapningene du kan ha på laget ditt. .

3. Cubchoo

Det kan være kontroversielt å plassere Ice-type Cubchoo over Pikachu og Mew, men kan du klandre oss?Til og med snørret som kommer ut av nesen hans er bedårende.Som mange på denne listen, blir Cubchoo en av de minst søte Pokémonene i franchisen, den skremmende Beartic.Men inntil det skjer, vil du bare gi ham en stor klem.

2. Vulpix

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (19)I sine to varianter. Vulpix er en av de mest bedårende Pokémonene

Den originale førstegenerasjons Pokémon vil alltid ha en spesiell plass i hjertene til veterantrenere, men selv uten den følelsen av nostalgi, er det vanskelig å benekte at Vulpix er en av de mest bedårende skapningene i franchisen, og nå har den en Alolan-form.. Det er dobbelt så søtt!

1. Eevee, kongen av bedårende Pokémon

Los Pokémon más adorables de todos los tiempos: nuestro ranking - Dexerto (20)Det vakreste av alt, jeg godtar ikke diskusjon

Selv om Pikachu kan være den mest ikoniske Pokémon gjennom tidene, er det en annen skapning fra Kanto-regionen som fikk toppplassen på listen vår... Eevee!Er det en rev?Det er en katt?Det er en hund?Ingen vet egentlig, men kanskje er det det faktum at han tar de mest bedårende delene av alle disse dyrene som gjør ham så uimotståelig.Eevee er uten tvil den søteste Pokémon noensinne.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated: 31/10/2023

Views: 5986

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.